…det är så jävla bra!

Alltså, jag måste bara påpeka det i all enkelhet: den här skivan är så jävla bra. Det är den enda 10:a jag delat ut på Werock i samband med recensioner (läs den här), och i veckan har den åkt fram igen. Jag tror det var det enkla faktumet att jag fick promon för PARADISE LOST kommande liveplatta ”Sympathy For The Lost” i postlådan förra helgen som ledde mig in på den här skivan igen, eller så var det spelningen med PARADISE LOST på Debaser Strand häromsistens – men det spelar kanske mindre roll.

IMG_5725PL promoinbjudan

En rolig detalj är att jag fick extralåtar med mitt exemplar av skivan, så den du har här nere på Spotify tar ju slut efter The Rise Of Denial, medan jag har extra grädde på moset i form av One Second, Say Just Words och True Belief. Det gör ju inte skivan sämre direkt…

Så. Rätt passande musik så här till Fars dags-helgen, eller hur? Så. Jävla. Bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *