Efterlysning: KING DIAMOND ”Fatal Portrait”. På CD!

Alltså… vad fan? Jag kan inte hitta mitt ex av ”Fatal Portrait”, och nu tycker jag att jag har uttömt mina alternativ. Kollat med folk som jag kan tänkas ha lånat ut plattan till, letat i alla konstiga små skrymslen och lådor jag har för förvaring, finkammat skivhyllan ifall den hamnat fel i sorteringen.

Utan framgång.

Och skivan går ju inte att få tag i till en vettig peng heller. Knappt ens till en ovettig peng! Därför: har du ett ex på CD över? Som du lessnat på eller inte använder eftersom du är helt digital och därmed kan tänka dig att sälja till Rebellängeln? Hör av dig i så fall: chief-rebel-angel@hotmail.com eller som kommentar här eller i sociala media. Förutom cash erbjuds äran, såklart. Jag börjar med att tända ett ljus till din eventuella ära…

2 reaktioner på ”Efterlysning: KING DIAMOND ”Fatal Portrait”. På CD!”

    1. Chief Rebel Angel

      Nä, det är dumt. Som tur är släppte de ju i stort sett samtidigt att man gör en re-issue. Saved by the bell…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *