En anledning att spela GAMMA RAY!

Egentligen behövs det såklart inte, men det är ju aldrig fel en fredag: en extra anledning att spela GAMMA RAY! Jag pratar förstås om Beavertons öl Gamma Ray som finns på välsorterade Systembolag samt att beställa, och en Pale Ale med ett sådant namn behöver ju egentligen bara vara hyffsad för att man ska köpa den ibland, eller hur? Och det är den. Mer än hyffsad, vill jag påstå. Inte den bästa jag druckit, men helt okej. Och ganska härlig djup färg.

Den stora anledningen då: man får plocka fram en klassisk platta och kolla noga på den. ”Heading For Tomorrow” är kanske inte ne skiva jag lyssnar på varje dag (eller ens år…) numera, men den var stor då det begav sig. Härliga minnen väcks till liv av bilderna nedan!

Som du ser på bilden så har jag två exemplar av den här skivan, dels ursprungsplattan och dels en återutgåva där de paketerat ihop den med ”Sigh No More”, minns jag rätt var de samma pris på att köpa den som att köpa den senare plattan enskilt. Kanske borde man gräva mer i det där med att man har flera exemplar av samma platta (jag gissar att flera av er läsare har ett par sådana skivor i hyllan..!), men det är väl något för en annan dag.

Idag ska vi sikta mot morgondagen (hehehe…. ni fattar va? Heading For Tomorrow?) och njuta av såväl öl som musik!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *