En herrans massa bilder på öl!

Tro’t eller ej, men nu har det hunnit bli ungefär ett år som metalbloggen huserat här på Heavy Metale. En hel del har hänt – det har blivit två siter, en svensk och en engelsk (som faktiskt skiljer sig i innehåll, så du har väl koll på båda..?), och det har lanserats en hel del öl. Wolf Pale Ale, Crucified Barbara In The Red, Dead Man’s Hop – det rullar på. För egen del har jag också noterat att det finns en jäkla massa bilder på öl i min telefon. Inte sällan tillsammans med en skiva eller liknande, men även solo. omslagsbilden har jag snott från grundare Lina som lade ut den på Facebook. Det är en massa betyg på olika öl från Heavy Metale som lagts upp på Untapped.

Jag har inte Untapped.

Jag borde skaffa den, med det blir inte av. Jag är inte så ”på” när det gäller appar och annat. Eller så är det lika bra att jag inte har den, det kanske skulle barka ur fullständigt i så fall. Och fylla min telefon med bilder på öl. Hur som helst, istället för att de där bilderna ska mögla i min telefon och fylla utrymmet där så kan jag lika gärna ladda upp dem här. Som någon form av halvhjärtat ettårsjubileum.

Vilken öl är bäst av de här, tycker du?

IMG_1906 IMG_2362 Julöl 1 Julöl 2 Julöl 3 Julöl 4 Mad Axeman 3 Sierra Nevada Red Ale Släktträff 1 South Plains brewery TaxfreeölBackyard Brewery Folköl Bang for the buckDales Pale Ale Great Divide 3 IMG_1423 NY The Ceft Iron Powerage ExperienceIMG_2287Huvudbild 2Slayer Red Ale Ballast Point

Ja, ni ser ju.

Det där är inte en hälsotallrik för kroppen direkt, men kanske för själen. Utom när man bläddrar igenom bilderna i telefonen och det är varannan bild på barnen, varannan bild på öl. Då känns det väl sådär…

Bra känns det däremot att det första året har ramlat förbi. Det har varit ett år som inneburit ny plattform, nya sätt att publicera material och nya sätt att läsa dem. Fortsatt har jag förstått att det kan vara lite knepigt att hitta rätt ibland, speciellt om man söker något särskilt här på Heavy Metale. Vi får se vad vi kan göra åt den saken det kommande året. Häng med. Vi kan i alla fall lova bilder på öl, som synes!

 

1 reaktion på ”En herrans massa bilder på öl!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *