Nu Spelas: LYNYRD SKYNYRD

..alltså.. jag vet inte jag. Det kan vara världsrekord i gubbighet, men sen jag fick hem den här plattan i början av sommaren har jag fasen blivit helt biten av LYNYRD SKYNYRD. Deras ”One More From The Road” fanns ju med på sammanställningen över de bäst säljande plattorna från 70-talet, och när jag hittade den här fina deluxe-utgåvan rätt billigt när jag skulle köpa annat så åkte den med. Och jäklar vad den har spelats..

Skäms nästan lite för det, för det känns som om detta är en gammal mans musik – i alla fall är det bilden jag hade av LYNYRD SKYNYRD när jag var yngre, och den är inte helt enkel att skaka av sig – men jag kan liksom inte värja mig. Så bra låtar, så bra sväng. Försök själv att klara dig från att bli biten av spår som Simple Man, Crossroads, Free Bird eller Travellin’ Man. Ja, självklar finns Sweet Home Alabama där också, men den är långt ifrån bäst tycker jag.

Så.

Låt oss njuta av gubbigheten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *