Framtiden är oklar…

Kolla på bilden – underbar eller hur? Man kan riktigt känna black metal-atmosfären i dimman! Dessutom tycker jag att den symboliserar framtiden på ett fint sätt, så här veckan efter att Rebellängeln Tipsar tagit sommarlov. Vad händer nu? När? Varför?

Heavy MetAle som bryggeri har ganska bra fart i seglen för tillfället. Nya etiketter, fruktsamma samarbeten med bryggerier och möjligheter att ta festivalgig som ger lite klirr i kassan för att kunna fortsätta utvecklas. Det är bra så. Hopmaestro tuggar på med sina recensioner, en öl om dagen (!!) är galet och ambitiöst, och hans fina genomgångar av nyheterna på Systembolaget är lika bra som de är populära. Undertecknad har skrivit på den här siten i ungefär två år nu, och i och med att Tipsen tar sommarlov (som vanligt) så stängde det nionde raka året med ett Tips i veckan (de första sju på Metalbloggen, plus två här). Det finns ett par färdiga Tips på lagret, men det känns inte helt självklart att de ska bli samma format ett tionde år. Kanske glesare? Fokuserat på ett par i rad i samma genre? Eller samma kontinuitet? Jag vet inte. Framtiden är oklar. Det blir inget under sommaren i alla fall, det brukar ju inte vara så. Då tar vi det lite som det kommer, och det enda ”fasta” inslaget är att du kommer hitta inlägg som ställer två helt olika med samma titel mot varandra.

Öltrenden är förresten lika grumlig som Rebellängelns eventuella fortsatta Tips. Det ska vara ofiltrerat, oklart, nästan smutsigt som man kolla på det.

Ska vi ta en platta som verkligen tar med oss in i dimman, samtidigt som vi njuter en grumlig bärs och fundera på framtiden?

2 reaktioner på ”Framtiden är oklar…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *