Lost in the Haze…

Fan tro’t, men det är sant: våren närmar sig. Bortom de virvlande snöflingorna i luften så blir det liiiiite ljusare för var dag som går, och förra helgen kunde i alla fall undertecknad sitta och jäsa i solen ett tag. med en öl. Och det är bara att inse, eder Rebellängel har liksom utvecklat en lite förkärlek för ofiltrerade saker när det gäller öl, gärna med namnet ”haze” i sig. Är väl i mångt och mycket en marknadsgimmick, men det är ok för min del. Och kollar man på det så finns det ju två givna öl, nämligen dessa. Burken från Pistonhead, Haze lager, är ju en helt okej gräsklipparöl. Inte det bästa du någonsin druckit, men frisk – och billig. Rätt snygg burk i all sin enkelhet, och det är knappast omöjligt att det slutar som min ”go to”-beer i sommar. Följer man dessutom upp med en Stigbergets Amazing Haze som då är högkvalitativ IPA med precis exakt rätt grumlighet så har man satt sig i en riktigt fin sits!

Valde en enkel bild ändå, där jag fick chansen att återanvända mitt gas från Deep Ellum Brewing i Dallas, och visst kommer text med mera fram läckert mot just den där ljusgula och grumliga bakgrunden? I vanliga fall föredrar man ju glas med tunnt gods och det här är ett relativt tjockt glas, men ibland får man helt enkelt offra sig för konsten. Eller i alla fall bilden.

Och vad lyssnar man på till detta då? Purple Haze av HENDRIX? Nej. Vi ska ta något nyare, och sparka igång Daggers Of Black Haze från senaste AT THE GATES-given ”To Drink From The Night Itself”. Skål!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *