När Nergal talar lyssnar man!

Adam Nergal Darski, frontman och skapande kraft i BEHEMOTH, är inte bara en kreativ och spirituell urkraft när det gäller musik, han har även starka åsikter om annat. Och vågar dela med sig! Bland annat därför är han en av de allra bästa och roligaste att följa på sociala medier, det kommer en hel del tänkvärt där. Då och då kommer också en hel del pärlor, och det var det jag tänkte vi skulle fokusera på idag!

 

För det första – skivan med VLTIMAS som kommer 2019, och där första låten som släppts Praevalidus verkligen sparkar arsle så pass att Rebellängeln valde den som öppningsspår för årets Hårdrockskväll. Nergal har fått ett helt ex av skivbolaget Season Of Mist, och han förutspår att det här gänget med David Vincent (vocals), Rune Eriksen (guitar) och Flo Mounier (drums) kommer dominera det kommande året. Då lyssnar man…!

För det andra – Netflixserien ”Parfymen”, den tyska totalt vridna miniserien som drar vidare växlar från filmen ”Parfymen” och karvar ut en becksvart historia med sex, mord och styckning i centrum. Nergal la ut att han sett klart den och klart rekommenderade den – så givetvis har undertecknad lyssnat på uppmaninen och sett den. Riktigt bra (men sjukt mörk..)!

Dessutom har han ju precis släppt en ny signaturgitarr, en ESP Nergal-6.

Kanske läge att börja spela gitarr alltså, om man nu ska lyssna när Nergal talar?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *