Nu Spelas: PILLORIAN ”Obsidian Arc”

Snart vår på riktigt, ishockeyslutspel i full gång och black metal i lurarna. PILLORIAN, närmare bestämt, ett band som bäst beskrivs som Jon Haughms nya projekt efter AGALLOCH. Inte helt enkelt gissar jag, att följa i sina egna fotspår när det tidigare bandet var Nordamerikas kanske mest inflytelserika band inom scenen, men det är klart det måste göras om man vill fortsätta med musik.

”Obsidian Arc” ska recenseras, inte bara för att jag är nyfiken för egen del utan för att det är en väldigt intressant skiva. Recensionen hamnar på Werock, och inlyssningen pågår just nu. Eller, har pågått ett tag. Jag har säkert en 20 varv eller så med plattan, och kan skvallra om att det är stundtals fantastiskt. När PILLORIAN träffar rätt så vill man liksom uppgå i deras skapelse. Tyvärr träffar de ju då inte alltid rätt, och som bekant kan ambition falla platt och bli… pretentiöst istället.

Jag tycker du ska lyssna själv. ”Obsidian Arc” med PILLORIAN är helt oavsett vad du tycker om det spännande och av intresse!

1 reaktion på ”Nu Spelas: PILLORIAN ”Obsidian Arc””

  1. Härligt. Jag tyckte verkligen det var tråkigt när Agalloch lade ner, det ända ”Black Metal” band från USA som jag fastnat för, Wolves in… inkluderat.
    Ska bli spännande att lyssna på. Tack för tipset…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *