Vill du ha ett digitalt ex av den här plattan?

Kort och koncist: jag har ett fysiskt ex av den här skivan, nyligen inköpt. Och WHEEL IN THE SKY skickar vänligt nog med en nedladdningskod för ett digitalt ex när man handlar det fysiska exemplaret, det gillas. Det är bara det att jag inte har någon användning av den koden eftersom jag rippar skivorna via datorn in till iTunes – och har alltså min magiska lapp med koden kvar. Den kan du få, om du är snabb. Försten som kommenterar får den. Bara att köra hårt, för det är klart att du vill ha koll på WHEEL IN THE SKY, hårdrock av modell sväng. Tänk… KADAVAR. ZODIAC. AC/DC. Fast i mer klassisk hårdrocksmodell. Eller, vafan, provlyssna här först:


”Heading For The Night” låter ju som en titel från JUDAS PRIEST, men själv tänker jag som sagt mer på samtida hårdrocks/rock-akter. Spelar väl mindre roll, det är bra i alla fall, och jag har ett digitalt ex över. Du kan få det.

Säg till bara!

(För dig som vill ha mer läsning e så här en söndag rekommenderas Werock. Där har undertecknat levererat recensioner av ACCEPT ”Restless And Wild” samt ARMORED SAINT ”Carpe Noctem” likväl som en rapport från när franska GOJIRA var i stan och manglade live… kolla in det!)

2 reaktioner på ”Vill du ha ett digitalt ex av den här plattan?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *