…och vinnarna är.. Plektrumgrossisten?!?

I lördags hade du chansen att delta i en rätt enkel tävling.

Det var inlägget om de nakna skönheterna som dolde möjligheten att sätta rätt etikett på rätt flaska, och ett löfte om priser. Tävlingen var utformad enligt nedan:

Du ser tre flaskor.

En med orange, en med röd och en med svart kapsyl.

Orange

Röd

Svart

Till detta ska du alltså koppla de tre sorterna, så att jag vet vilken som är vilken och klistrar rätt etikett på rätt flaska.

Dead Man’s Hop

White Wheatsnake

Sweet Lovin’

…och svaret ser du ju på bilden.

Dead Man’s Hop = svart (som döööööööööden!)

White Wheatsnake = orange (som… eh… ja.. vete? Eller etiketten!)

Sweet Lovin’ = röd (som kärleken, så klart!)

Enkelt, och eftersom det inte finns någon som helst anledning att dra ut på tiden så kör vi att tävlingen är avgjord här och nu. You snooze, you loose. Men… hur kan då Plektrumgrossisten vara vinnarna? Svaret är förstås enkelt: de har skickat ett kuvert som är löjligt laddat med giveaways, och jag tänkte hämta delar av vinsterna därifrån. Kolla bara hur köksbordet såg ut när jag smetade ut deras bidrag till min ”godispåse” som jag hämtar vinster från:

Plektrumgrossisten

Du ser ju. Gitarrsträngar, halsband, armband, kylskåpsmagneter… ja, och så plektrum då. Förstås. Eftersom jag dessutom har lite annat smått och gott att plocka från (det står en kartong i ett förråd hemma där jag successivt petar ner promoskivor, dubletter, böcker och såna här saker..) så tänkte jag plocka ihop tre fina kuvert med smaskens och skicka till de här tre vinnarna:

(…trumvirvel…)

  • Jonas Lindgren
  • Jan-Erik Lindroth
  • Daniel Sigsfors

Vinnarna kontaktas via mejl så att jag får lite klassiska e-postadresser (och kanske en hint om herrarnas hårdrock föredras hårdare eller med mjukare kanter). Grattis!

För alla andra finns egentligen bara en sak att göra.

Glid in här och rota runt hos Plektrumgrossisten för att kolla in alla godsaker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *