One record to rule them all!

Jaha, Werock – som undertecknad också skriver för – firar 10 år nu, och uppgiften som chefsredaktören delade ut var ju faktiskt både kul och omöjlig: lista de tio bästa skivorna från de senaste tio åren. Alltså 2006-2015. Det går ju inte, fattar alla, och däri ligger det roliga. Omöjligt så det förslår, så listan blir rolig att läsa ändå. Och när han ändå kastade ut dessa enkla saker (eller, egentligen tror jag att vi vanliga skribenter var medskyldiga eftersom vi hetsade en del via vårt privata virtuella digitala rum där vi i vanliga fall bollar tankar och idéer) så adderades lite fler uppgifter.

Snyggaste omslag. Bästa debut. 3 personliga reflektioner och saker från de senaste 10 åren.

Galet, eller hur? Så här såg min första enkla sållning ut, och sen den andra.

topp-10 topp-10-igen

En vansinnig mängd skivor, och dessutom visade det säg mitt i skrivandet – när jag tyckte att jag hade fått klart allting med ordningen som de skulle placeras på – att jag hade en inbyggd tankevurpa. Jag hade BOLT THROWER och deras avslutsskiva ”Those Once Loyal” på plats 3, och skulle egentligen bara dubbelkolla utgivningsår och skivbolag när jag till min fasa ser det. Den kom inte alls 2006 som jag hade trott, den kom november 2005. Miss med två månader, och det var bara att rycka ut den ur listan. Nu hade jag klart för mig vilken skiva som hade placering 11 och som därmed fick flyttas upp, men… uppgiften blir som sagt inte enklare med alla dessa missar mitt huvud envisas med att göra!

Hur som helst, du har mängder av ganska listig (hihi) läsning på Werock just nu. Kolla in framsidan för en fin sammanfattning, och mina listor under ”Robert” förstås. Men du vill säkert kolla in kollegornas också, det är kul läsning. Spretig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *