Paparazzibilder på Heavy Metale-lokalerna!

Jag förstår verkligen.

Väntan är svår. Att få ta del av saker som det här, historien om Heavy Metale som skapas och byggs precis här, precis nu – men inte kunna ta del av det genom alla sinnen. Väntan. På att få smaka drycken som står i fokus, på att få se var det hela tar vägen och att få veta mer. Kanske kanske är det här inlägget en lisa för själen då, eller så blir väntan bara svårare. Du får låta mig och oss andra veta, helt enkelt…och tills vidare hålla tillgodo med de här paparazzibilderna från den lokal som är/blir/skapas för själva bryggeriet och bryggverket. Så småningom kommer det att bli ”riktig” invigning och färdigbyggt, så förhoppningsvis kan vi bjuda på fler bilder lite senare i höst, bilder som visar en färdigställd lokal. ”Efterbilder”, kan man säga. om dessa är ”före”. Paparazzin ifråga är i detta fall såväl undertecknad som bryggmästaren Per, så några extra säkerhetsåtgärder behövs inte framöver!

Heavy Metale brewery 1 Heavy Metale brewery 2 Heavy Metale brewery 3 Heavy Metale brewery 4 Heavy Metale Brewery 5 Heavy Metale brewery 6 Heavy Metale brewery 7

Det du ser är förstås en hel massa leveranser i form av jäst, malt, humle och tomflaskor, samt tillfälliga jäskar och en låda som laddats för leverans (till undertecknad, faktiskt!). Till det är ska förstås bryggverk, lager och en hel massa annat spännande till, och som det ser ut för tillfället så är det oktober som kommer att vara säljstart. Heavy Metale kommer att medverka på SMÖF, och bland annat att delta i tävlingen om Guldskummet, och… vi hoppas förstås kunna komma med en tjusig lista över krogar som kan förse dig med ett smakprov. (Bäst förresten att passa på att informera eventuella krogägare och andra intressenter som vill beställa att det är via info@heavymetale.com som du får kontakt med oss!!).

Heavy Metale Brewery. På väg att bli något kul av alla byggstenar du ser ovan!

2 reaktioner på ”Paparazzibilder på Heavy Metale-lokalerna!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *