Rebellängeln Citerar: ENTOMBED Chief Rebel Angel

Igår fyllde eder Rebellängel år. Igen. 41, för att vara exakt, och som ett brev på posten börjar kroppen krascha. Väntande magnetröntgen den här veckan för att krånglande knä (antagligen en menisk, vad de som kan saker säger). Känns sådär, men det är ju kul att fylla år i alla fall. Man får fika. Lite presenter. Sovmorgon. Spela hårdrock. För den saken är klar – det blir ett till år i hårdrockens tecken. Bland annat här på Heavy Metale, men även privat. Det ska spelas hårdrock hemma i förorten, jäklar i mig!

Det betyder två saker.

Det ena är at du måste hjälpa oss när det gäller Heavy Metale. Det verkar vara bara för min del, men exempelvis syns inte mina senaste inlägg på .com (du vet, vi försöker dela sidorna nu i en engelsk och en svensk sida, se flaggan längst uppe till höger på sidan). Fattar inte varför, men kontentan är att jag vill ha hjälp med att upptäcka sånt där. Ser ni saker som inte ser bra ut – let us know.

Det andra är att vi ska ha ett lämpligt Citat idag. Från vad som liksom blivit min signaturmelodi. Tänkte inte mycket på det när jag en gång i tiden registrerade mail-adressen och därigenom slog in på den valda vägen med detta som nickname. Chief Rebel Angel. Låten som är så jäkla bra. Texten kommer från Alex Hellid, musiken från Jörgen Sandström och Uffe Cederlund.

”Down here on the ground since it all began

experiment in moral and behaviour

in spite of all imperfection I’m a fan of man

the worm is my rose too

Many my name… but one and the same… chaos, being and the everlasting flame

Phosphoros

Lucifer

Stand up!

in praise of the Morning star

Phosphoros

Lucifer

say it!

Chief Rebel Angel”

ENTOMBED Chief Rebel Angel

Eftersom jag ju då fyllt år så vill jag också önska mig en sak. Eller efterlysa en sak. Kolla på bilden nedan. Det är resultatet av lördagens spelningar här hemma (ja, vi hade en heldag här hemma=, och om du tittar noga så ser du en lite märkligt grej. Den lysande vita saken i mitten.

Födelsedagsskivor

Det är.. .inte den riktiga versionen av BLACK SABBATHs ”Forbidden”, utan ett hemmahack. Det skulle jag vilja ändra på, men det tycks mig som om den skivan har utgått från typ alla ställen man kan handla den på.

Alltså – sitter du och ugglar på ett ex du kan tänka dig att sälja till en hårdrockande 41-åring? Hör av dig i så fall. chief-rebel-angel@hotmail.com. Och under tiden kan du ju njuta av den här låten….

Ha en fin vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *