Rebellängeln Citerar: Nikki Sixx, MÖTLEY CRÜE

MÖTLEY CRÜE ska lägga ner, det kanske du vet.

Man kunde ju ha trott att spelningen på Sweden Rock skulle vara den sista – speciellt med den sågningen som den fick (rubriken var ”Vad är det här för sorglig skit?”, ord och inga visor) – men icke sa Nicke. Eller, icke sa Nikki, kanske man kan säga.

Bandet kommer hit igen i höst. Det har redan kommit förslag från kompisgänget att gå och kolla dem för att det är sista gången, men jag tror att jag passar. Jag vill inte minnas MÖTLEY CRÜE som något patetiskt som borde ha slutat eller lagt av eller dött för länge sen, jag vill minnas dem som rövsparkande mutha-fukkas som inte brydde sig om etablissemanget.

Undrar om det här citatet någonsin varit bättre lämpat i tid?

”Jag skulle vilja kommentera ett rykte om att jag dog igår.
Jag menar, kom igen, ha lite tålamod.
Min tid kommer men det är inte dags riktigt än.”
Nikki Sixx, Mötley Crüe

Så vi sparkar väl igång veckan med en kikckstart, bara för att påminna oss om hur det en gång var? Och få fler att ta sig tid att lösa sommarkrysset. Hittills har ett svar inkommit. Det är för dåligt, jag har alldeles för mycket prylar som måste bort!

2 reaktioner på ”Rebellängeln Citerar: Nikki Sixx, MÖTLEY CRÜE”

  1. Såg dem på Sweden Rock, och har bokat Stockholm också. Tycker nog att konserten i Sölvesborg inte var fullt så dålig som recensenten ville påskina. Visst, Vince röst är väl ganska slut, men i övrigt tycker jag nog att bandet skötte sig.

    1. Chief Rebel Angel

      Härligt. Det är bra med lite nyanser, inte bara pressens sågning.
      kanske ska man köpa plåt ändå..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *