Rebellängeln Citerar: Yngwie Malmsteen

Det var ett tag sen, så det är absolut läge att låta YNGWIE komma till tals. Som bekant är det ju så att lite YNGWIE i livet gör allt bättre, och, har du tur kanske du fick den här boken i fars dags-present igår. Eller gav bort den och kan tjuvläsa den sen. Man kan funderar på om man orkar göra en Tvekamp mellan den här – av Yngwie själv författade ”Vilja Av Stål”, mot Anders Tengners bok ”Yngwie Malmsteen – Såsom i Himmelen, Så Ock På Jorden” (låter liiiiiite coolare med det engelska ”As Above, Så Below”, eller hur…?), men det är ett stort projekt i så fall, så vi får se,

Hur som helst.

Citatet denna gång är hämtat från första kapitlet, det som heter ”Fireball”. Såhär enkelt kan det vara när någon hittar sitt kall..

”Att se Jimi Hendrix sätta eld på sin gitarr på scen var det som fick mig att vilja spela gitarr. Jag lovar och svär, det avgjorde allt.Det såg bara så jävla häftigt ut”

Yngwie J Malmsteen

Ja. Klart det ser coolt ut. Och vilken tur att det fick den effekten det fick på Yngwie, så vi inte gick miste om hans talang. Men vi spelar inte Jimi idag, vi spelar Yngwie!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *