Så enkelt. Så bra!

Jag vet att flera av er som läser tips och recensioner från Rebellängeln är hårdrockare med betoning på hård. Det ska growlas, helst, och smattras med dubbelkaggar. Och det är ju bra, det vet vi ju alla, men ibland kan jag liksom inte komma undan att känslan när man drar på något enkelt och lättuggat är fan nästan oslagbar. Allt med WHITESNAKE är ju lite av en guilty pleasure för min del, så det kanske inte är så konstigt att jag gillar den här gruppen. VOODOO CIRCLE försöekr sitt allra bästa för att låta som just WHITESNAKE, och efter att ha trampat vatten på förra plattan ”More THan One Way Home” så är Alex Beyrodt, Mat Sinner, David Readman och grabbarna på spår igen. ”Whisky Finger” är så sjukt okomplicerad och enkel att det stundtals blir lite löjligt, men: det är bra. Det svänger, det träffar rätt.

Kul parantes är dessutom att man lyckats få in ett skrivfel i låtinformationen på skivan. Petar man in den i spelare i bilen så kan man lätt tro att den låt som spelas är just nummer 6, Heart Of Stone, men det är fel i detta fall.

Fel låt

Den står nämligen listad dubbelt upp, och istället får man inte veta att det finns en låt nummer 5 som heter When The Walls Came Down. Det är egentligen den som spelas på bilden ovan. Petitesser, och om man rippar skivan så får man rätt namn på låtarna.

Vi kör väl lite VOODOO CIRCLE? Tyvärr verkar inte ”Whisky Fingers” finnas på Spotify, och jag hittar inte heller skivan i sin helhet, så du får nöja dig med en teaser… vill du ha mer så rekommenderas det här inlägget, där bandets platta ”Broken Heart Syndrome” skärskådas mer. Så enkelt. Så bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *