Vad ska man läsa nu?

Det var alldeles för långe sen jag läste en riktigt bra hårdrocksbok. En som handlar om en genre, eller ett band, eller en biografi, eller nästan vad som helst. Jag gillar att läsa sådana, och nu när sommaren faktiskt är över oss så är det perfekta tider för att läsa. Slöa. Förkovra sig i en enda röra. under vintern och våren har jag läst en hel del fakta- och inspirationsböcker som behandlar arbete. Personlig utveckling. ledarskap. Strategi. Du hör… blaha blaha, allvarligt… trist… tjocka böcker med många ord om ingenting… Jag brukar försöka varva sådana böcker med klassiska noveller, då gärna antingen om ond bråd död eller fantasy.

Resultatet är alltså att det är länge sen jag läste en musikbok, och extra länge sen jag läste en riktigt bra. Den senaste jag läste ut var den här:

Det är en väldigt konstig bok. Stundtals ganska bra, stundtals rena dumheterna. Prat om hur jorden är ihålig och att det finns ett Tredje Rike gömt under Antarktis (!) och annat trams ges en hel del utrymme. Det blir spekulationer om brott och väldigt billigt oftast, och det är väl inte en sån bok jag söker igen… även om jag gillar idén med en genomgång av black metals undervegetation.

Kom med ett Tips. Vad ska man läsa nu?

2 reaktioner på ”Vad ska man läsa nu?”

  1. Du har säkert läst dem, men dessa två ligger på min inköpslista, den första är Runnin’ With the Devil (Van Halen) och den andra heter Does the Noise in My Head Bother You? (Aerosmith).

    1. Chief Rebel Angel

      Tack! Faktiskt inte läst Van Halen-boken, det ska jag göra. Precis när jag var på väg att misströsta för att inga tips kom in! Heja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *