Death By Rock And Roll!

THE PRETTY RECKLESS har inte varit Rebellängelntips (än…), men vi har pratat kort om dem förr – och nu är Taylor Momsen med anhang på gång med nytt material igen. Det här är som bekant rock’n’roll med kvinnlig vokalist när dte är som allra bäst, och dessutom driver de med hela genren. Omslaget på singeln går i samma stil som musiken, och titeln är såklart inget annat än briljant.

Death By Rock And Roll.

Bandet som sådan har varit i hibernation sedan förra given ”Who You Selling For” men verkar nu vara laddade. Planerad turné (ja – hur det gått med sådana planer den här våren vet vi ju tyvärr...), men plattan kommer väl ändå. Jag läste någonstans att den skulle komma ut på Century Media runt 16:e april, men den ligger inte på Spotify i alla fall så någon form av försening har det ju blivit. Blabbermouth har en kortare artikel om det, tillsammans med en läcker bild på bandet. Man får kolla in sånt i väntan på releasen. Den som väntar på något gott och allt det där ni vet. Och singeln, såklart.

Jag ska vara helt ärligt. Jag är lite uppspelt över THE PRETTY RECKLESS för tillfället, och tar tillfället i akt att lyssna mig bakåt också. Svänger bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *