Higher ground för Heavy MetAle!

Du vet det här med öl? Att det är gott?

Klart du gör. Du är ju här.

Men vet du hur sinnessjukt hårt ditt bryggeri Heavy MetAle kämpar för att leverera den till dig, med tanke på att inte vem som helst kommer in på Systembolaget och kan få lite trygghet i samband med de försäljningsvolymerna?

Kanske inte.

Det du ser på bilden är våra kvalitetsöl ”Hard Hittin’ IPA”, ”Anarchy In The Brewery” och ”Sweet Lovin Pale Ale”, tre kanonöl som vi egentligen bara kan be om er hjälp för att få in på sortimentet. Det vore fint. Men det är ju egentligen inte därför eder Rebellängel är här, om man ska vara ärlig. Det vet du. Öl? Fine. Systembolaget? Kanske rent av nödvändigt för att det här ska kunna leva vidare över tid. Musik? Fuckin’ livsviktigt!

Så…vad spelar vi för att verkligen ta oss uppåt?

Den här. Det är kanske den mesta pepp-låten jag vet, en riktigt ”pick me up” av mina ”guilty pleasures” RED HOT CHILI PEPPERS, innan de blev totalpoppiga.

Higher Ground. Det är vad vi behöver. Stöd oss!

2 reaktioner på ”Higher ground för Heavy MetAle!”

  1. Hej, hittar bara en av dem när jag söker på systembolagets hemsida. Och den är slut hos leverantören.
    Ha en bra helg/Jocke

    1. Chief Rebel Angel

      Hej Jocke! Ja, det är faktiskt så att för tillfället finns bara Skogsröjet på hyllan, och som det ser ut får man vänta lite på de övriga på bilden. Som vanligt har vi spännande saker på gång, hang in there…! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *