Kreator live!

Denna fredagskväll var tänkt att spenderas på lokal, i sällskap av KREATOR, LAMB OF GOD och POWER TRIP – men se, av det blir såklart intet. Virusutbrottet som håller världen som gisslan slår mycket hårt mot musiker, och eftersom musikbranschen i stort är omställd så att artisternas födokrok numera är att sälja biljetter till spelningar istället för skivor så gissar jag att det kommer vara hårda tider för många. Att köpa merch – officiell! – kan vara ett sätt att hjälpa, att köpa produkter från banden ett annat.

Personligen tänker jag spendera fredagskvällen med den här pärlan.

Sedan tidigare är ju ”Dying Alive” en av mina riktiga favoriter vad gäller liveskivor, och KREATOR har jag sett live ett par 3-4 gånger (omslagsbilden på detta inlägg är från spelningen 2016 på Gefle Metal, till exempel), men nya ”London Apocalyption” har jag haft i DVD-hyllan ett par veckor utan att det blivit av att den fått dominera. Kräver ju en del logistik i form av sovande barn och hustru och annat, helst i kombination med att man själv inte är kvaddad efter en arbetsvecka.

Ikväll är kvällen. Man får ersätta KREATOR live med KREATOR live, så att säga, och dra sitt strå till stacken för att stötta hårdrocksindustrin. Här är Violent Revolution!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *