Meh? Hur gammal har man blivit?

Ibland måste man ju undra. Hur gammal man egentligen är, liksom? Jag menar, visst – Rockkklassiker är bra men influencerna de ger är stundtals direkt dödliga. Visst, BRUCE SPRINGSTEEN kanske är tuff så det räcker, men när man inser att man faktiskt sitter och gillar det som gamla svenska rockrävar som MAGNUS UGGLA eller ULF LUNDELL har presterat back in the days måste man ju fundera.

Vad fan, liksom?

Farsan älskade ju inte bara DEEP PURPLE och BLACK SABBATH, han hade ju Pugh Rogefeldt som någon form av husidol, samtidigt som han avskydde Thåström som han tyckte bräkte när han sjöng, och.. ja.. det innebar ju lite naturligt att undertecknad hade lite av en motsatt åsikt. Men nu? Vad är det som händer?

Sommar, och eder vanligtvis tuffe Rebellängel sitter och diggar gamla farbröder?!

ULF LUNDELL. MAGNUS UGGLA. MICKE F-ing RICKFORS? Gamla WILMER-X. Hallå?! Det är helt galet. Och ändå – det kan liksom inte hjälpas. Det är ju bra grejer, det fattar du om du lyssnar på den här rätt korta listan. I dare you: gillar du inte RICKFORS-låtarna så ska du få skäll samt någon form av pris om du vågar stå för det..!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *