RAISE HELL – det nya soundtracket till Fortnite?

Livet kan vara bra märkligt ibland. För egen del funderar jag då och då över det, vilka slumpmässiga (?) händelser som får saker att hända så som de händer.

Rebellängeln bor exempelvis i Tyresö. Det vet du. Inte för att undertecknad har några tidigare rötter hit, utan för att slumpen fört mig och familjen hit. Det är okej, och jag trivs – men inte fan var det någon storslagen plan som ledde hit direkt. Det liksom… bara blev så. Som med så mycket annat här i livet.

Därför tycker jag det var oerhört roligt när min yngsta son – numera precis fyllda 9 år – häromveckorna precis kom ihop sig med två bröder som spelar Fortnite. Två bröder vars farsa är Jimmy, sångare i RAISE HELL.Så jag plockade fram den vinyl jag fått av just Jimmy, signerat ex av bandets senaste giv ”Written In Blood” för att visa bilden på bandet, och förklara att det var kompisarnas farsa. Min grabbs kommentar: jaha. Vilken stor skiva.

Doh!

Inte det jag tänkte mig alls, men så går det om man vänjer arvingarna vid CD-formatet. Det är förvisso bättre än helt digitalt (?), men ändå inte retro eller kultigt direkt. Hämnden blir såklart att mangla RAISE HELL på riktigt hög volym så att kidsen i alla fall får rätt soundtrack till sitt Fortniteknarkande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *