Rebellängeln Citerar: Lars Ulrich, METALLICA

Som du kanske märker är det stor omstart på Rebellängelns svammel här på Heavy Metale. Förra veckan kom tipsandet igång igen, den här helgen återkommer söndagsbilagorna med lite matigare läsning och nu är det dags för Citaten att göra comeback. Av alla inlägg & artiklar som publicerats på den svenska sidan så är Citatet med BOLT THROWERS Jo Bench fortsatt ett a v de populäraste, och alla Citat får läsare och engagemang – därför startar höstsäsongen med en man som har samma egenskaper.

Lars Ulrich, METALLICA.

Bandet spelade ju i Göteborg i helgen, och jag har vänner som har som tradition att försöka se ett gig med bandet varje år. De reser till någonstans i Europa för ett METALLICA-gig, helt enkelt, och har så gjort i en herrans massa år. Precis som jag är de inte längre nybakade och färska, och jag måste erkänna att jag är imponerad av deras ihärdighet. Själv har jag för länge sedan tappat intresset för pionjärerna METALLICA, bandet vi är skyldiga så mycket. Visserligen ser jag dem hellre live än tvingas gå igenom något av deras senaste upptåg i form av samarbeten med Lou Reed eller filmer om sig själva, men ändå. Jag älskar att de behållit sin glöd för bandet. Det är äkta, och så långt från trendföljande så det finns inte.

Citatet från Lars lyder den här uppstartsveckan som följer:

”Welcome To Hell” är en klassiker. Black metal, speed metal, death metal – VENOM startade alltihop med den där plattan.”

Lars Ulrich, METALLICA

Även METALLICA hade förstås band som influerade dem, något man nästan kan glömma om man tänker sig det här bandet som världens största hårdrockband.

Vill du läsa mer om spelningen i Göteborg rekommenderas Aftonbladets rapport, Expressens rapport eller Göteborgs Postens recension.

Det verkar ju för övrigt vara i Göteborg det händer annars. Ni minns ju vad som hände på spelningen med FOO FIGHTERS senast, så frågan är nu:

Var någon av Heavy Metales läsare på plats för att se METALLICA och kan förmedla till oss andra hur det var och om något extraordinärt inträffade?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *