Rebellängeln Citerar: Lemmy. Som spelar på Hovet på fredag!

…måndag, och som vanligt dags för Citatet. Undertecknad har lite taskigt om tid dessutom, så jag sliter fram en gammal goding. Den är bra, så det kan inte göra något tänker jag. Dessutom aktuell då Lemmy spelar med sitt MOTÖRHEAD på Hovet i Stockholm på fredag. Jag ska inte dit, trots att det kan vara sista chansen innan det bandet lägger grejerna på hyllan (frugan fyller år, och självklart prioriteras hon!).

”Sommaren 1971 var fantastisk. Jag minns den inte, men jag kommer heller aldrig att glömma den”

Lemmy, MOTÖRHEAD

Tror fasen att jag ska läsa om ”White Line Fever” till jul. Det var en bra bok, och känns som en bra sysselsättning, och med tanke på att Philthy nyligen lämnat oss så kan många härliga anekdoter få ett annat ljus.

Så. Vad tycker ni om senaste skivan ”Bad Magic”? Den här låten är rätt passande just nu, tänker jag…

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *