Rebellängeln Tipsar 2017 – hjälp?!

Nästa vecka kommer Rebellängeln Tipsar tillbaka ur vinterdvalan. Det blir nionde året i rad, och ingen grupp har medverkat med två skivor. Rätt osannolikt, men det betyder också detta: du behöver hjälpa Rebellängeln för att den sviten ska kunna fortsätta. Dina tips och rekommendationer mottages tacksamt. Det kan sen ta rätt länge innan de publiceras – oftast finns det ett lager som ligger uppbunkrat. Det gäller dock att det lagret inte tar slut…

I väntan på nästa vecka så ska vi dessutom ha lite utbildning. Hur du hittar alla godbitar!

Överst på sidan finns en meny med lite olika rubriker. Du kan kontakta oss på Heavy MetAle, läsa mer om oss – och sortera vad du vill läsa. Rebellängeln och Hopmaestro har du på var sin topprubrik, och trycker på du åp någon av dem får du upp lite undermenyer. Nedan bild visar Rebelängelns del:

Därifrån kan du ganska enkelt sortera ut vidare läsning. Väljer du ”Från Rock Till Black Metal” så hamnar du på alla generella blogginlägg, dvs allt som inte har någon av de andra rubrikerna. ”Citerar” är numera vilande, men du hittar ändå hela arkivet där, ”Recenserar” händer det ju grejer på nästan hela tiden och ”Tips” är det vi pratar om i det här inlägget. Väljer du just ”Tips” så radas allt upp på detta vis:

…med mera. Du ser att du får 6 stycken artiklar på sidan (förutom de ovan så syns GRAVES AT SEA, AGRIMONIA och DAWN OF WINTER i detta fall), och vill du ha sortera annorlunda än senast i tiden så använder du de där små knapparna som finns i panelen (visste du att det Tips med mest visningar är BE’LAKOR och ”Stone’s Reach”, medan flest kommentarer lämnats på ANCIIENT ”Heart Of Oak”?).

Självklart finns motsvarande rubriker för Hopmaestro, där du kan bli ”Mästrad” eller läsa hans recensioner och lästips.

Nästa Vecka kör vi som sagt igång Tipsen igen, och det är laddat med en dunderplatta som start. Ledtråd – vi ska till Amerika och lyssna på black metal…

6 reaktioner på ”Rebellängeln Tipsar 2017 – hjälp?!”

    1. Vet ju inte exakt vad du har hört eller inte men jag sitter och lyssnar på The Great Old Ones just nu och de är riktigt bra tycker jag. Släpper ny skiva i slutet av månaden gör de också.

      Annars kanske Dead Congregation eller Svartelder kan vara något?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *