Stör mig inte – jag spelar KING GOAT ”Conduit”!

Kanske är du precis tillbaka från semestern nu, kanske är du less på sommarens glada tillrop, kanske är du bara ute efter en ny skitbra skiva som du inte hört talas om?

Oavsett – stör mig inte. jag är tillbaka från semestern, jag är lite less på sommaren (längtar till ishockeyn startar igen!) och jag har precis hittat en skiva som är rent guld och som jag inte hade hört talas om innan. Det är britterna KING GOAT som med sin hemmasnickrade debut ”Conduit” grävt fram en sån där glimrande sak som gör att man blir geuint glad. Det är en form av progressiv doom som får en att tänka på hur det skulle låta om CANDLEMASS och IRON MAIDEN fick ett kärleksbarn som sen började ta droger och lyssna på BLUE ÖYSTER CULT. Typ. Eller, det var kanske en dassig jäkla förklaring och beskrivning, men du fattar säkert. Det är bara att gräva fram valfritt media (hörlurar, stereo…) och börja lyssna. Det här är en sån där skiva som man inte vill missa om man heter Diamond, Stones eller Jarno på A Fair Judgement, exempelvis.

Kolla in. Genast. Och stör mig inte mer idag. Jag lyssnar på det nya svarta: ”Conduit” med KING GOAT!

3 reaktioner på ”Stör mig inte – jag spelar KING GOAT ”Conduit”!”

  1. Låter helt klart intressant de här…ska definitivt nöta vidare…men stör mig inte, jag lyssnar även just nu på Warfect`s senaste…;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *