Vilken är låten?

Såååå… Rebellängeln spelar God Of War, och där är den här filuren i centrum. Kratos. Spöket från Sparta, en riktig hårding, och han har en yxa av guds nåde. (Krigsguds-nåde?) Den yxan går hejvilt i det här spelet – och man kan ju inte undgå att fundera på vilken låt som det egentligen är som borde vara soundtracket. Bland alla så landar jag i någon av de här!

POWER TRIP och deras ”Nightmare Logic” är ju stenhårt cool, och en röjarlåt av stora mått. Plattan i sig har varit Rebellängelntips, och det är inte mycket att orda om. Okomplicerat, rakt på!

Kan man ha en sån här grej utan att ha med den här låten? Nej. Det kan man inte. Attack Of The Mad Axeman är kanske den första och största yx-svingarlåten av dem alla, och jag har valt liveversionen så du kan fläska på volymen lite. Hörde jag klassiker?

Sist men inte minst – hur tung är den där yxan, undrar THE SWORD. Från den tiden när de var bra, alltså, inte som på senare år när skivor som ”High Country” ska försöka undvika att göra bort sig. Den här låten, gossar och jäntor, svänger hårt. Hårdare än svingen på Kratos.

Jag vet inte jag.  Jag måste nog veva lite mer så kanske jag kan bestämma mig sen… vad tycker ni?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *