Finn tre fel!

Titta noga på bilden. Ser du det? Tokigheterna?

Rebellängeln köper ju skivor. CD-formatet har liksom blivit det samlarformat som funkar, och köpen görs allt som oftast hos Sound Pollution i Gamla Stan i Stockholm, eller via nätet när vardagen gör att jag liksom inte hinner förbi den butiken på ett tag. I det här fallet var det Ginza som levererade, och tittar do noga ser du att det blev lite fel denna gång.

Skulle köpa: DEATH ANGEL ”Humanicide” och BARONESS ”Gold & Grey”.

Fick: ELTON JOHN gånger två.

Dubbelfel, alltså.

Nu ska det ju sägas direkt att det är inget fel på Elton, så det är ingen diss av leveransen i sig – det är väl mer så att man vill ju ha det man beställt. Det ska också sägas att Ginza fixade till det hela omedelbart, och ibland blir det ju knas. Sånt händer. Den stora frågan är… vad är det tredje fel?

Svaret: BARONESS ”Gold & Grey”.

Det är en skiva som jag köpt eftersom jag har de andra skivorna i bandets diskografi, och ett tydligt exempel på hur man som skivköpare kan bli fast, liksom. Och fortsätta köpa plattor av en grupp ”bara för att”. Skivan i sig är ju vansinnigt snygg (som vanligt), och ännu en i sviten om färgerna efter förra given ”Purple”. Men den är fan inte bra. Den är, till och med, min absoluta topp-kandidat till ”Årets Besvikelse”, och den recension jag skrev till WeRock (som finns här) är rent av en sågning. Meningar som den är åt helskotta för lång och proppfull med soniska oljud och plink-plonkande och generell utfyllnad och Andra halvtimmen är ett långt sömnpiller till slutet, där låtar (?) som Can Oscura och Assault On East Falls utgör lågvattenmärken antyder ju att den inte riktigt faller undertecknad i smaken.

Men köpt den, det har jag.

Trippelfel?

2 reaktioner på ”Finn tre fel!”

  1. Ginza är kanon att ha att göra med, blir en leverans fel fixar de det snabbt. Problemet med att beställa skivor ligger snarare hos den vanligaste mellanhanden PostNord. Det är tusan ett lotteri hur lång leveranstiden blir. Nyss tog det 10 dagar för en leverans från I hate i Norrköping till mig i Stockholm. Det paketet/brevet kom iallafall fram till slut. Jag har väl fyra skivbeställningar de senaste åren som är spårlöst borta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *