Nu Spelas: DIABOLIC NIGHT. I nya lurar!

Trettondagsafton detta år inebar ett par saker. Dels var det Hårdrockskväll – kanske årets höjdpunkt! – och dels bestämde sig eder Rebellängel för att investera i nya lurar för reseändamål. Alla dessa pendlingar med SL som gjorts i sällskap med Marshall-lurarna har också irriterat när sladdar fastnat i medpassagerare och allt möjligt. Går inte. Och efter en hel del undersökande och tester så föll valet på dessa trevliga bekantskaper: Sony WH1000 XM3.

Trådlösa, noice cancelling (guld värt i tunnelbanan!) och med ett riktigt bra ljud. Nu, så här en dryg månad efter inköpet så kan jag konstatera att det är bättre ljud och batteritid än väntat, men ett det är helt förkastligt att prata i telefon i dem. Men det är okej, syftet var ju musik och film – och det klarar de med råge.

Och just nu spelas en del av den musik som plockades upp i samband med Hårdrockskvällen. Ett av de banden som väckte intresse var AETHER och deras ”In Embers”, men den är över tid inte tillräckligt intressant eller bra för att hålla mitt intresse. Istället är det relativt smutsiga DIABOLIC NIGHT och deras ”Beyond The Realms” från 2019 som lockar. Och det behövs egentligen inga fina lurar för att uppskatta det här eftersom det har arv i rakt nedstigaden led från akter som VENOM och tidiga RUNNING WILD.

Lyssna, tycker jag, alldeles oavsett vad du har för media. Det här är bra skit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *