Nu Spelas: SORCERER!

Sociala media och egna förväntningar är roliga. Jag vill gärna tro att jag inte påverkas så mycket av vad som händer där, men precis nu, idag, står det helt klart att det gör jag ju visst. Facebook är den plattform Rebelängeln använder och känner sig bekväm med, och den används till stora delar för att försöka följa med i olika band eller sporthändelser. Och se på fan – är det inte så att svenska SORCERER har haft en liten kampanj ett tag där de börjar skapa och producera nytt material. Som bekant är såväl ”In The Shadow Of The Inverted Cross” som förra given ”The Crowning Of The Fire King” alldeles utmärkta exempel på heavy metal meets doom.

Fantastiskt bra skivor båda, och eftersom fredagen denna vecka innebär release av nya CANDLEMASS (se där, något jag aldrig trodde skulle hända!), mågot som jag är så pepp på att jag knappt kan sitta still och försöker lindra abstinensen och förväntan inför så… har jag funnit mig själv spelandes just de här två skivorna upprepade gånger den senaste tiden. Flera bra låtar finns dte såklart, men det är en som verkligen vastnat i skallen på mig.

JÄVLAR vilken refräng det är på den här dängan, ståpälsen reser sig på armarna av välbehag. Så jävla bra sång, perfekta slingor på gitarren och DEN DÄR känslan!

Har nog sjungit den 100 gånger för mig själv (ja, med klart lägre kvalité på sånginsatsen än vad Anders Engberg levererar…) eftersom den är av sorten som fastnar på hjärnan även efter att den klingat ut.

SORCERER meckar alltså med nytt material. Är det i den här stilen vet vi redan nu att det blir något extraordinärt…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *