Rebellängeln Citerar: CRUCIFIED BARBARA

Rock’n’roll-året 2014 ser ut att bli något i hästväg. Mängder releaser som trängs om framskjutna placeringar på den årsbästalista som så småningom ska snickras ihop är rent av löjligt stor, och jag tycker det blir extra tydligt med ett band som CRUCIFIED BARBARA och deras ”In The Red”. Eftersom Heavy Metale har haft invigning av bryggeriet, och bandet är en officiell samarbetspartner till bryggeriet så känns det ganska aktuellt att se hur nya plattan ”In The Red” känns, nu med ett par veckor på nacken och med bandet ute på turné.

Och.

Det är en väldigt bra platta. Jag står absolut kvar vid betygsfyran från recensionen, men ändå kan jag konstatera att det är inte en av skivorna som kommer att knipa en av de översta platserna. Fan, en skiva som ”The Killilng Gods” med MISERY INDEX kniper en betygsfemma och är inte ens bästa dödsplatta i år, så..konkurrensen är verkligen knivskarp!

Hur som helst, jag tänkte ändå att vi skulle slå ett slag för CRUCIFIED BARBARA eftersom de är ute på vägarna och snart härjar runt i Sverige. Turnéplanen på den här länken, och man startar resan i Umeå på torsdag. Då kan det vara läge med ett Citat från inledningsspåret, skitiga fantastiska rock-stä’nkaren ”Sell My Kids For Rock’n’Roll”. Håll till godo!

”I Sell My Kids For Rock’n’Roll

Sex and drugs and alcohol’.

I think about it all the time

I’m just a singer in a band”

CRUCIFIED BARBARA

Värt att notera: jag har faktiskt inte det fysiska exemplaret av den här skivan, utan har lyssnat på promoskivan (eller, rättare sagt, en ström med materialet), och dessa rader från refrängen är tagna på hörsel. Jag är lite osäker på ordet ”drugs”, det skulle kunna vara något annat där – och då vill jag väldigt gärna att ni hojtar till. Kommentera, skrik, bråka eller skratta medan du mästrar oss.

Dessutom: ska du se bandet på deras resa genom Sverige? Passa på att plocka upp en Heavy Metale i så fall, det kommer att finnas att köpa i närheten av de aktuella spelställena…

EDIT: Så, skivan har landat hemma, och med den texthäftet. Det visar sig att det inte är helt rätt, det citat som står här ovan (och ingen av er har sagt något…vafasen?!?). Det ska inte stå ”and drugs”, det ska stå ”late nights”. Hur man nu kan höra fel på det, men det kanske vi ska lämna därhän. korrekt citat är alltså:

”I Sell My Kids For Rock’n’Roll

Sex late nights and alcohol’.

I think about it all the time

I’m just a singer in a band”

CRUCIFIED BARBARA

1 reaktion på ”Rebellängeln Citerar: CRUCIFIED BARBARA”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *