Sommarens Soundtrack

Idag är det måndag, och det är dags för Rebellängeln att gå åter i tjänstgöring. Slut på semestern, även om det finns strödagar kvar och augusti ofta kan vara en lika fin månad som väl juni och juli. Läge alltså att summera lite av vad som dominerat sommaren, rent musikaliskt!

 

Helst hade jag velat skaffa ett par riktiga permamenta högtalare ute, men prislappen för detta om man ska klara sig utan att driva dem med högtalarkabel från en ”riktig” stereo har gjort att jag valde den andra vägen. Lågt pris, smidighet. Kollar du noga ser du att det hänger en liten svart sak uppe i hörnet under markisen, den som är fotad på närmre håll på den andra bilden. Ständigt tillgänglig via Bluetooth på ett lätt sätt för alla i familjen har det funkat även om ljudkvaliten är okej som bäst.

Där har främst ganska lättlyssnad klassisk rockmusik rullat:

På egen hand har musik mest avnjutits i lurar, antingen vid de (kanske något för få) träningspass som blivit av eller vid fixande. Riktigt nöjd med köpet av Sonylurarna, de har verkligen fått jobba den här sommaren. Där har musiken haft en hårdare karaktär, och rätt många av skivorna som rullat är från i år. Återlyssning, så att säga.

  • LAMB OF GOD med sin chockerande starka självbetitlade platta
  • SVARTKONST
  • GREEN LUNG (visserligen inte från i år, men ändå!)
  • DEMONIC DEATH JUDGE (som såklart förtjänar ett inlägg senare i veckan)
  • HIGH SPIRITS nya ”Hard To Stop” (som också behöver en recension i veckan, känner jag!)

Veckan ser dessutom ut att bjuda på rejäl värme och sol, så om du inte jobbar: njut!!

1 reaktion på ”Sommarens Soundtrack”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *