The End of Söndagsbilagan – hitta allt här!

Jo, nu är vi här. Framme. Ändstationen. Det blir inga fler söndagsbilagor, i alla fall inte i samma format och i samma frekvens som varit fallet de senaste åren, och vad passar då bättre än att faktiskt samla ihop allt på ett ställe så att du kan läsa vad du vill härifrån? Nä, precis, det finns inget som passar bättre. Många artiklar har det blivit, och du hittar dem här!

Kraften-i-ett-namn

Okej, bilden ovan är inte tagen från någon av Besatt-artiklarna, men jag tycker den passar rätt bra ändå. Det är ju från Excorsisten, så lite ”besatt-känsla” är det ju i den ändå… Besatt handlade om min rätt osunda kärlek till en viss skiva, och den här serien bjöd på väldigt mycket nostalgiska tillbakablickar till uppväxten, till första inköp av skivor, till allehanda konstiga och pinsamma situationer.

Du har alla länkar på skivnamnet i uppräkningen nedan:

Ganska många ändå, totalt hela 20 stycken, samtliga rätt så långa och ovan angivna i den kronologiska ordning de publicerats. Eftersom de har en del beroenden mellan varandra så kanske det är bästa att braka från topp till botten, om du nu har tråkigt i hängmattan!

Tvekamp

Den andra ”serien” som blev en hel del inlägg var ju Tvekamperna. Där skivor, artister eller annat ställdes mot varandra och fick gå bataljer över ett tiotal ronder med poängfördelning mellan sig, för att till slut kora en vinnare. Tyvärr blev det faktiskt bara återvunnet material där, jag tänker fortfarande återkomma med helt nya Tvekamper – men då inte i Söndagsbilageform. Eller i alla fall inte med samma kontinuitet… Du har allihop här, med länkar förstås!

18 stycken in alles, och delar av charmen med de är väl nästan bilderna. Ibland passade motiven väl att lägga bredvid varandra, ibland… inte så väl. Bäst blev nog kanske ändå Ozzy och Dio när de står bredvid varandra, den är jag nöjd med!

Spåkulan-2016

Förutom ovanstående serier – Besatt, Tvekamper – så har söndagsbilagorna var mer eller mindre proppfulla av diverse krönikor, betraktelser och blandat svammel. Låter vi dem gå under samma rubrik – typ ”övrigt”, så hittar du dem här, tillsammans med en extremt kort sammanfattning eller beskrivning av dem. Jag valde spåkulan för 2016 som gemensam bild, från Söndagsbilagan där jag förutspådde att det skulle bli färre inlägg… men inte nämnde något om att själva söndagsbilagorna skulle möta sitt öde.

Möjligen har jag missat någon – det är inte helt osannolikt – men det är ändå rätt många. Någon läsning du inte satt i dig redan torde du väl hitta här, tänker jag…

4 reaktioner på ”The End of Söndagsbilagan – hitta allt här!”

   1. Chief Rebel Angel

    …ja, kanske. Tappade sugen lite på Record Madness – det blev så tids- och energikrävande inlägg – men vem vet?
    Kanske återkommer den lusten nu när det blir stop på ”vanliga” söndagsbilagor..?

  1. Chief Rebel Angel

   Tack själv Rebban, för påminnelsen.
   Record Madness. Fantastisk serie, men jag tappade liksom gnistan av någon anledning.
   Stones har varit på mig om att det ska fortsätta också, och det är jag som har bollen.
   Den som lever får se hur det slutar…! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *